Syns du, så finns du!

Förbättra din webbsida med hjälp av sökmotoroptimering och få trafik som leder till fler affärer och ökad lönsamhet

Öka din synlighet i sökmotorerna

Med en optimerad webbplats ökar chanserna att rätt besökare hittar till dig och till fler affärer. Det är stenhård konkurrens om de bästa placeringarna och idag krävs det därför hårt arbete för att ligga steget före konkurrenterna. För att bestämma vilken position i resultatet som en sida får använder sökmotorn en avancerad algoritm som innehåller hundratals olika regler och kriterier.

Sökmotoroptimering brukar delas in i tre områden – teknisk, on page och off page optimering. Jag hjälper dig med optimering i samtliga områden enligt sökmotorernas riktlinjer.

Hör av dig om du vill veta mer!

Vad betyder SEO?

Sökmotoroptimering eller SEO härstammar från engelskans Search Engine Optimization och handlar om att få dina sidor att rankas högt i sökresultatet på sökmotorer som till exempel Google. Det handlar om att optimera din webbsida för både sökmotorer och människor. En optimerad webbsida syns alltså högt upp i sökmotorernas sökresultat och driver fler besökare till din webbsida. Genom det ska du helt enkelt få mer trafik som leder till fler affärer och konvertera

Mätbara resultat och hög ranking

Det som är härligt med SEO är att det ger utdelning i form av mätbara resultat, vilket gör att vi kan experimentera med vilka sökord som fungerar och inte för att få så bra positioner som möjligt. För att lyckas med det är det viktigt att din webbsida är relevant för de sökord vi använder oss av, annars blir det som att arbeta mot Google istället för att rankas högt. Jag hjälper dig att synas högt upp på träfflistorna för de nyckelord som bäst beskriver vad din verksamhet erbjuder.

Jag hjälper dig med

  • Identifiering av de sökord som potentiella kunder söker på
  • Förbättringar av innehåll, struktur och html-taggar (title, alt, h1, h2 och h3) samt LSI-ord för att skapa högre relevans för dina sökord
  • Tekniska åtgärder som att minska laddtider för hemsidan
  • Löpande justeringar vid behov för att förbättra positionerna på Google
  • Information om risker och möjligheter som kräver ditt ställningstagande
  • Kontinuerliga positionsrapporter

Hur går det till?

Om du redan har god sökordskännedom tar jag gärna emot en lista med de sökfraser och ord du vil utgå ifrån. Därefter görs en kostnadsfri analys och ger dig förslag baserat den. Om du däremot upplever att du inte vet vilka sökord som är bäst för dig utgår jag från din webbsida för att plocka ut sökord som du sedan får ta ställning till innan arbetet påbörjas. Under arbetets gång tar jag gärna del av din expertkunskap, bilder och annat outnyttjat material för att höja kvalitet och relevans på din webbsida. Lär dig mer om SEO i riktlinjerna för Google-optimering.

Klart för
start!

Gillar du min syn på digital kommunikation? Vill du synas bättre,  ha en ny hemsida eller bara börja fundera på nästa digitala steg?

Jag bjuder gärna på en fika och reder ut begreppen.

Boka ett möte
Lite kunder,
nu & då!

ABB Industrigymnasium / Aros Congress Center / Andelsägarbolaget / B26 / CQX / Diamond Heart / Djurgårdens IF / Dustcontrol / Elice Moore / Equie Eco / Färghusgruppen / Imperia Fastigheter / INL Systems / Ipool / Kajaktiv / Kakellagret / KidsBrandStore / Landstinget Västmanland / Leadenhancer / Mandel Consulting / Miniroom / Mästerblomman / Norén & Lindholm / Personstöd / Promeduc / Restaurangchansen / Skultuna Messingsbruk / SNÖ of Sweden / Someday / Städhem Padel Arena / Västerås Stad / Västerås Stadsmission / Västerås Science Park / Västmanlands Kommuner & Landsting / Öbergs