Vem är jag?

Någon som presenterar dig på bästa vis. Tydligt och enkelt och på ett sätt som stannar i minnet. Som är liten nog att kunna relatera till behovet att ta plats i hård konkurrens, och ändå erfaren nog att genomföra hela projektet.

”Do what you like. Like what you do.”

är mitt motto i livet. Jag älskar digital marknadsföring, webb och kommunikation och det märks, fråga bara mina kunder!

Jag är född -79, med en bakgrund inom försäljning, grafisk form och kommunikation samt webbutveckling. En mix som varit min ”nyckel till framgång”.

Mitt kall är att skapa digitala lösningar som hjälper dig att fungera smartare, sälja bättre och kommunicera mer effektivt. Oavsett om det handlar om en hemsida, e-handel eller renodlad design- och konceptarbete använder jag mina tre hantverk: kommunikation, design och teknik — till att lösa era problem och ge er fler och nöjdare kunder.

Hör av dig
ahfeldt-icon-w

Business is pleasure!

Min filosofi är ganska enkel: Allt jag gör ska skapa resultat för mina kunder.

Jag är en webbkonsult som arbetar med strategi, rådgivning, projektledning, produktion och marknadsföring med fokus på e-handel. Levererar traditionell webb och utvecklar oavkortat i WordPress. Erbjuder ett helhetsgrepp där jag arbetar kontinuerligt med innehåll, sökmotoroptimering och leadsgenerering.

Hemsida
E-handel
Grafisk design
Marknadsföring
Social media
Sökmotoroptimering
Läs mer
Klart för
start!

Gillar du min syn på digital kommunikation? Vill du ha en ny hemsida eller bara börja fundera på nästa digitala steg?

Jag bjuder gärna på en fika och reder ut begreppen.

Boka ett möte
Lite kunder,
nu & då!

ABB Industrigymnasium / Aros Congress Center / Andelsägarbolaget / B26 / CQX / Diamond Heart / Djurgårdens IF / Dustcontrol / Elice Moore / Equie Eco / Färghusgruppen / Imperia Fastigheter / INL Systems / Ipool / JWSR / Kajaktiv / Kakellagret / KidsBrandStore / Landstinget Västmanland / Leadenhancer / Mandel Consulting / Miniroom / Mästerblomman / Norén & Lindholm / Personstöd / Promeduc / Restaurangchansen / Schaktgruppen / Skultuna Messingsbruk / SNÖ of Sweden / Someday / Städhem Padel Arena / VEKAB / Västerås Stad / Västerås Stadsmission / Västerås Science Park / Västmanlands Kommuner & Landsting / Zmartrest / Öbergs