WordPresskurser i Västerås

Här hittar du WordPresskurser i Västerås! Bygg din egen hemsida i grupp tillsammans med mig som kursledare. Efter kursen går du hem med en färdig och responsiv hemsida som du dessutom kan administrera helt själv.

Utbildningen

Du tar med din dator och bygger din nya webbplats tillsammans i grupp med vår konsult som guide. Tre tillfällen, sex timmar åt gången.

För vem?

Kursen kräver inga förkunskaper passar alla typer av företag, föreningar eller organisationer oavsett storlek eller inrikting.

Mål med kursen

Målet är att alla deltagare ska gå hem med en bra webbplats som man sedan kan vidareutveckla på egen hand.

Det älskvärda publiceringsverktyget

Jag tycker en hemsida ska vara smart, snygg och säljande. Det ska också gå snabbt och smidigt att administrera en hemsida. Under mina 13 år som webbkonsult har jag utarbetat en arbetsmetod där jag modifierar WordPress och teman efter dina behov. Det är väldigt konstnadseffektivt.

WordPress byggs upp genom att lägga till funktioner med så kallade Plugins, eller pluggar som vi säger i branschen. Det finns hur mycket pluggar som helst. Och däri ligger utmaningen. Att hitta rätt Plugin är inte det enklaste och det har blivit något av en passion hos mig. Jag letar ständigt efter nya användbara funktioner att lägga till på hemsidor och testar och utvärderar konstant pluggar som släpps till WordPress. Jag kontaktar ofta utvecklarna direkt för att höra om de har vad som krävs. Att de har en snabb support är oerhört viktigt för mig och mina kunder.